Kaczka pieczona z jabłkami w Restauracji Akademia
Potrawy z kaczką w roli głównej były ozdobą staropolskich biesiad. Kaczka pieczona z jabłkami to jeden…
Czytaj więcejDynia w roli głównej
Niektórzy kojarzą ją tylko z Halloween, a to duży błąd! Dynia, bo o niej mowa, to…
Czytaj więcejW weekend 8-9 października zapraszamy na zrazy wołowe nadziewane borowikami
Zrazy wołowe w Restauracji Akademia już w ten weekend, 8-9 października. Zapraszamy na na zrazy wołowe…
Czytaj więcejLabraks na weekend 24-25 września w Akademii
Labraks (okoń morski) to ryba, której smak bardzo cenią sobie mieszkańcy Grecji, Włoch, Chorwacji czy Hiszpanii….
Czytaj więcejSEZONOWE MENU BOROWIKOWE W RESTAURACJI AKADEMIA
Zapraszamy Państwa na kulinarną ucztę z borowikami w roli głównej. Sezonowa „Paleta Smaków” z borowikami jest…
Czytaj więcejW WEEKEND 27-28 SIERPNIA ZAPRASZAMY NA ŻEBERKA
Żeberka są daniem uwielbianym w szczególności przez panów, ale gwarantujemy, że naszą wersję pokochają również panie. …
Czytaj więcejW weekend 13-15 sierpnia zapraszamy na gołąbki z młodej kapusty
Tylko w ten wyjątkowy (długi) weekend, 13-15 sierpnia zapraszamy na gołąbki z młodej kapusty z purée…
Czytaj więcejW weekend 6-7 sierpnia zapraszamy na cepeliny
6-7 sierpnia zapraszamy do Restauracji Akademia na cepeliny z konfitowaną kaczką i surówką z czerwonej kapusty….
Czytaj więcejFestiwal Sztuki Restauracyjnej „Dining Week” w Restauracji Akademia
Uwaga, uwaga! Już OD 6 lipca Festiwal Sztuki Restauracyjnej „Dining Week”. Jak zawsze i tym razem…
Czytaj więcejRestauracja Akademia miejsce przyjazne dzieciom
Restauracja Akademia to miejsce przyjazne dzieciom i dbające o to, żeby i dzieci i dorośli czuli…
Czytaj więcej