NOWA PALETA SMAKÓW – inspirowana kuchnią śląską
W lutym wyruszamy w sentymentalną podróż po smakach dzieciństwa – tym razem sięgamy po inspirację do…
Czytaj więcejZakochaj się w Akademii!
14 lutego to wyjątkowy dzień, godny celebrowania w towarzystwie pysznego jedzenia i musujących bąbelków. Zapraszamy do…
Czytaj więcejNOWA PALETA SMAKÓW – HITY 2023
Styczeń to czas idealny na podsumowanie poprzedniego roku. My zrobimy to poprzez najlepsze dania Akademii –…
Czytaj więcejNowa paleta smaków – gęsina
Listopad to miesiąc, w którym na talerzach króluje gęsina.Gęś, nazywana arystokracją wśród drobiu, nie dość, że…
Czytaj więcejAkademia przyjazna dzieciom
W weekendy zapraszamy całymi Rodzinami – na dzieci czeka Pani animatorka i kącik z zabawkami w…
Czytaj więcejNowa paleta smaków – 5 ćwiartka
W staropolskiej kuchni i na staropolskich stołach były przedmiotem kulinarnych westchnień. Mowa o podrobach, produktach, które…
Czytaj więcej7-8.10 – Gołąbki z kaszą pęczak, grzybami i sosem grzybowym!
💛 W weekend 7- 8.10 – zapraszamy do Akademii na danie weekendowe spoza karty – Gołąbki…
Czytaj więcej30.09-01.10 – MAKARON Z GORGONZOLĄ, SZPINAKIEM I GRUSZKĄ
💛ZAPRASZAMY NA MAKARON Z GORGONZOLĄ, SZPINAKIEM I GRUSZKĄ W weekend 30.09-01.10 – zapraszamy do Akademii na…
Czytaj więcej23-24 WRZEŚNIA – BITKI CIELĘCE Z KOPYTKAMI I MARCHEWKĄ Z GROSZKIEM
W weekend 23-24.09 – zapraszamy do Akademii na bitki cielęce z kopytkami i marchewką z groszkiem. …
Czytaj więcej16-17 WRZEŚNIA – TRADYCYJNY KOTLET MIELONY Z ZIEMNIAKAMI I BURACZKAMI
W weekend 16-17 września zapraszamy do Akademii na tradycyjny kotlet mielony z ziemniakami i buraczkami. Dwa…
Czytaj więcej