PRZYSTAWKI
-
Tatar z pomidorów z kaparami i szalotką
48 zł -
Śledź z marynowaną czerwoną cebulą, ziemniakami i kwaśną śmietaną
37 zł -
Tatar z wołowiny z cebulą, ogórkiem i grzybami
59 zł -
Carpaccio wołowe na musie truflowym z kaparami
59 zł -
Sałata z zapieczonym kozim serem, awokado i owocami
56 zł -
Kawior Antonius Siberian 5* (30g/50g) z blinami gryczanymi i kwaśną śmietaną
380/580 zł
ZUPY
-
Domowy rosół z makaronem przepiórczym
25 zł -
Krem z białych warzyw z oliwą truflową
29 zł -
Żurek na zakwasie z puree i jajkiem
34 zł
DANIA GŁÓWNE
-
Pierogi z cielęciną, okrasą z boczku
59 zł -
Risotto truflowe w serze dojrzewającym
69 zł -
Tradycyjny kotlet mielony z puree ziemniaczanym i zasmażanymi buraczkami
54 zł -
Łosoś Nori z domowym sosem teryiaki i majonezem wasabi
82 zł -
De Volaille z purée ziemniaczanym i marchewką z groszkiem
59 zł -
Biodrówka jagnięca z sosem truflowym i konfitowanymi warzywami
117 zł -
Polędwica wołowa z ziemniaczanym gratin i sosem bourguignon
149 zł -
*świeża trufla supplement (1g)
16 zł
DESERY
-
Tarta śliwkowa z lodami czekoladowymi z śliwką w burbonie
32 zł -
Szarlotka na ciepło z lodami
31 zł -
Crème brûlée
31 zł -
Sernik „Akademia”
31 zł -
Fondant czekoladowy z białą czekoladą na musie wiśniowym
38 zł -
Selekcja polskich serów zagrodowych z domową konfiturą i owocami
49 zł