Przystawki
Tatar z pomidorów z kaparami i szalotką | 48 zł |
Śledź z czerwoną cebulą, kwaśną śmietaną i pieczonym ziemniakiem | 46 zł |
Tatar z wołowiny z cebulą, ogórkiem i grzybami | 59 zł |
Carpaccio wołowe na musie truflowym z kaparami | 72 zł |
Sałata z pieczonym kozim serem, awokado i owocami | 58 zł |
Kawior Antonius Siberian 5* (30g/50g) z blinami gryczanymi i kwaśną śmietaną | 380/580 zł |
Zupy
Domowy rosół z makaronem przepiórczym | 27 zł |
Zupa krem z białych warzyw z oliwą truflową | 32 zł |
Żurek z jajkiem i białą kiełbasą | 38 zł |
Dania główne
Gołąbki z kaszą i grzybami leśnymi w sosie grzybowym | 48 zł |
Risotto truflowe w serze Bursztyn | 72 zł |
Pierogi z cielęciną z okrasą z boczku | 59 zł |
Biodrówka jagnięca z karmelizowanymi marchewkami, puree truflowym i sosem truflowym | 120 zł |
Łosoś Nori z domowym sosem teriyaki i majonezem wasabi | 87 zł |
Polędwica wołowa z ziemniaczanym gratin, szpinakiem i sosem grzybowym | 168 zł |
Królik w sosie warzywnym z kopytkami i zasmażaną kapustą | 78 zł |
De Volaille z kurczaka kukurydzianego z purée ziemniaczanym i marchewką z groszkiem | 68 zł |
Menu degustacyjne (5-cio daniowe) | 289 zł |
Desery
Tarta pistacjowa z kremem waniliowym | 34 zł |
Crème brûlée | 32 zł |
Szarlotka na ciepło z lodami waniliowymi | 34 zł |
Sernik „Akademia” | 34 zł |
Fondant czekoladowy z białą czekoladą na musie wiśniowym | 38 zł |
Selekcja francuskich serów z domową konfiturą | 69 zł |

Paleta smaków
Burrata z pomidorami malinowymi i pesto bazyliowym | 62 zł |
Terrina z sandacza w galarecie z musem chrzanowym | 49 zł |
Szyjki rakowe w sosie pomidorowo śmietanowym ze świezym koprem | 68 zł |
Mazurska zupa rybna z rakami | 38 zł |
Dzyndzałki z kaszą i twarogiem z okrasą grzybową | 52 zł |
Jesiotr na blinach z blanszowanym szpinakiem i sosem maślanym | 110 zł |
Zrazy z dzika z kaszą pęczak i buraczkami zasmażanym | 98 zł |
W przypadku grup 5-osobowych i większych doliczamy 12,5% serwisu.