PRZYSTAWKI
-
Tatar z pomidorów z kaparami i szalotką
48 zł -
Śledź na sałatce ziemniaczanej z ogórkiem kiszonym
42 zł -
Tatar z wołowiny z cebulą, ogórkiem i grzybami
59 zł -
Carpaccio wołowe na musie truflowym z kaparami
69 zł -
Wątróbka drobiowa z jabłkowym chutney i sosem malinowym
48 zł -
Kawior Antonius Siberian 5* (30g/50g) z blinami gryczanymi i kwaśną śmietaną
380/580 zł
ZUPY
-
Domowy rosół z makaronem przepiórczym
27 zł -
Krem z białych warzyw z oliwą truflową
29 zł -
Kapuśniak z młodej kapusty z pomidorami i żeberkiem wieprzowym
34 zł
DANIA GŁÓWNE
-
Pierogi z cielęciną z okrasą z boczku
59 zł -
Łosoś Nori z domowym sosem teriyaki i majonezem wasabi
87 zł -
Tagliatelle w bisque homarowym z owocami morza
79 zł -
Polędwica wołowa z młodymi ziemniakami, szparagami i sosem pieprzowym
149 zł -
Królik w sosie warzywnym z puree ziemniaczanym i zasmażaną młoda kapustą
78 zł -
Pierś kaczki z puree buraczanym, marynowaną gruszką oraz praliną z kaczki
89 zł -
De Volaille z purée ziemniaczanym i marchewką z groszkiem
59 zł
DESERY
-
Tartar rabarbarowa z sorbetem malinowym
32 zł -
Szarlotka na ciepło z lodami
31 zł -
Crème brûlée
31 zł -
Sernik „Akademia”
31 zł -
Fondant czekoladowy z białą czekoladą na musie wiśniowym
38 zł -
Selekcja polskich serów zagrodowych z domową konfiturą i owocami
59 zł