Planujesz firmową Wigilię?
Przedświąteczne spotkanie z przyjaciółmi czy rodziną?
A może poszukujesz świątecznych smaków, które doskonale odnajdą się na Twoim świątecznym stole? To wszystko znajdziesz w Restauracji Akademia.
Zapraszamy!
Święta Bożego Narodzenia to czas radości i spotkań nie tylko w gronie rodziny i bliskich, ale to również czas spotkań biznesowych. To idealna chwila na podsumowanie i podziękowanie za mijający rok, podziękowanie za owocną współpracę.
Mając to wszystko na uwadze wychodzimy Państwu na przeciw z propozycją świątecznego, firmowego spotkania w naszej restauracji.
Firmowa wigilia
Wyjątkowe miejsca na Wigilię firmową? Restauracja Akademia jest wręcz stworzona do spędzenia miłych, również przedświątecznych chwil w gronie współpracowników. Wspaniale udekorowana, oddająca świątecznego ducha i przywołująca najlepsze wspomnienia. Miejsce idealne na firmowe spotkanie, które na długo pozostanie w pamięci. Pomożemy w stworzeniu świątecznej atmosfery, zajmiemy się pełną obsługą, a przede wszystkim dostosujemy ofertę do Państwa indywidualnych preferencji. Jesteśmy w stanie przygotować spotkanie dla 80 osób przy stołach lub 150 jeśli zdecydują się Państwo na tzw. „standing party”.
Przedświąteczne spotkanie w gronie przyjaciół i bliskich
Przedświąteczne spotkanie w gronie najbliższych? Bardzo dobry pomysł! W Akademii poczujecie się jak w domu. Zadbamy o każdy szczegół, aby Państwa wieczór był nie tylko pyszny i świąteczny, ale i niezapomniany.
Voucher
To doskonały, najbardziej smakowity pomysł na świąteczny prezent. Mogą go Państwo podarować swoim pracownikom, klientom, ale i najbliższym. Dysponujemy Voucherami różnej wartości, już od 100 zł.
W sprawie organizacji przedświątecznego spotkania i poznania szczegółów
prosimy o kontakt pod adresem: event@restauracjaakademia.pl
Świąteczne Menu
Zapoznaj się z świątecznym menu Restauracji Akademia:
MENU I
Przystawki podane na środek stołu:
- Śledzie w oleju lnianym z cebulką
- Ryba po grecku
- Pieczone mięsa, wędliny i pasztety własnego wyrobu
- Sałata z kozim serem i sosem żurawinowym
- Pierogi z kapustą i grzybami podane na duszonej cebuli
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
Zupa do wyboru:
- Barszcz czerwony z uszkami
- Zupa grzybowa z łazankami
Danie główne do wyboru:
- Sandacz z sosem grzybowym z puree ziemniaczanym i zielonymi warzywami
- Pieczona karkówka w sosie śliwkowym z kopytkami i zasmażanymi buraczkami
- Risotto buraczane z kozim serem
Desery podane na środek stołu:
- Szarlotka z cynamonem
- Czekoladowe brownie ze słonym karmelem
- Przekładaniec makowy
MENU II
Przystawki podane na środek stołu:
- Śledzie w oleju lnianym z cebulką
- Marynowane ryby z julienne warzywnym
- Pieczone mięsa, wędliny i pasztety własnego wyrobu
- Sałatka Cezar z kurczakiem kukurydzianym
- Pierogi z kapustą i grzybami podane na duszonej cebuli
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
Zupa do wyboru:
- Barszcz czerwony z uszkami
- Zupa grzybowa z łazankami
Danie główne do wyboru:
- Faworki z karpia z sosem rodzynkowym i kapustą z grzybami
- Noga gęsi z kopytkami i modrą kapustą
- Tagliatelle z borowikami i serem dojrzewającym
Desery podane na środek stołu:
- Sernik z białą czekoladą
- Czekoladowe brownie z słonym karmelem
- Przekładaniec makowy
MENU III
Przystawki podane na środek stołu:
- Śledzie w oleju lnianym z cebulką
- Ryba po grecku
- Marynowane ryby z julienne warzywnym
- Pieczone mięsa, wędliny i pasztety własnego wyrobu
- Sałata Cezar z krewetkami
- Pierogi z kapustą i grzybami podane na duszonej cebuli
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
Zupa do wyboru:
- Barszcz czerwony z uszkami
- Zupa grzybowa z łazankami
Danie główne do wyboru:
- Jesiotr z sosem rakowym, puree ziemniaczanym i fasolka szparagową
- Gicz cielęca z sosem borowikowym i warzywami
- Gołąbki z kaszą i grzybami i sosem grzybowym
Desery podane na środek stołu:
- Sernik z białą czekoladą
- Szarlotka z cynamonem
- Czekoladowe brownie ze słonym karmelem
- Przekładaniec makowy
W sprawie organizacji przedświątecznego spotkania i poznania szczegółów
prosimy o kontakt pod adresem: event@restauracjaakademia.pl