Przystawki
Tatar z pomidorów z kaparami i szalotką | 54 zł |
Śledź z czerwoną cebulą, kwaśną śmietaną i pieczonym ziemniakiem | 49 zł |
Tatar z wołowiny z cebulą, ogórkiem i grzybami | 59 zł |
Carpaccio wołowe na musie truflowym z kaparami | 72 zł |
Sałata z pieczonym kozim serem, awokado i owocami | 58 zł |
Kawior Antonius Siberian 5* (30g/50g) z blinami gryczanymi i kwaśną śmietaną | 380/580 zł |
Zupy
Domowy rosół z makaronem przepiórczym | 29 zł |
Zupa krem z białych warzyw z oliwą truflową | 32 zł |
Żurek z jajkiem i białą kiełbasą | 39 zł |
Dania główne
Wegetariańskie gołąbki z kaszą i grzybami leśnymi w sosie grzybowym | 59 zł |
Tagliatelle w bisque homarowym z owocami morza | 87 zł |
Pierogi z cielęciną z okrasą z boczku | 69 zł |
Łosoś Nori z domowym sosem teriyaki i majonezem wasabi | 87 zł |
De Volaille z kurczaka kukurydzianego z purée ziemniaczanym i mizerią | 68 zł |
Królik w sosie warzywnym z kopytkami i zasmażaną kapustą | 78 zł |
Pierś kaczki z sajgonką z czerwoną kapustą, puree z dyni i sosem korzennym | 92 zł |
Kotlet schabowy z kostką ze świni Puławskiej z młodą kapustą z koperkiem i ziemniakami | 78 zł |
Menu degustacyjne (5-cio daniowe) | 289 zł |
Desery
Tarta śliwkowa z lodami czekoladowymi z śliwką z burbonie | 34 zł |
Crème brûlée | 32 zł |
Owoce sezonowe z serkiem labneh, lodami i bezą włoską | 35 zł |
Sernik „Akademia” | 34 zł |
Fondant czekoladowy z białą czekoladą na musie wiśniowym | 38 zł |
Selekcja francuskich serów z domową konfiturą | 69 zł |

Paleta smaków
Tatar z łososia z dressingiem miodowo-musztardowym | 55 zł |
Żołądki gęsie z borowikami w emulsji maślanej | 49 zł |
Szyjki rakowe w sosie śmietanowym z concasse pomidorowym | 68 zł |
Zupa borowikowa z kwąśną śmietaną i natką pietruszki | 34 zł |
Risotto z borowikami w 12 misięcznym serrze Bursztyn | 74 zł |
Sum ze szpinakiem, puree ziemniaczanym i sosem borowikowym | 89 zł |
Polędwica wołowa z ziemniaczanym gratin, cebulą faszerowaną borowikami i sosem porto | 168 zł |
W przypadku grup 5-osobowych i większych doliczamy 12,5% serwisu.