Miłość jest treścią naszego życia, ale żeby żyć trzeba jeść, dlatego Szef Kuchni Restauracji Akademia ma przyjemność zaprosić na kolację, na której nakarmią Państwo i zmysły i ciało. Zapewniamy nastrojową atmosferę, eleganckie i smaczne dania oraz fantazyjne koktajle.
Zapraszamy do rezerwacji stolików na godzinę 18.00* i 21.00*, oferujemy specjalne Menu Walentynkowe składające się z przystawki, zupy, dania głównego, deseru (do wyboru) w cenie 250 zł i 300 zł za parę plus 10% serwisu kelnerskiego.
Zapraszamy do kontaktu:
Telefon: 22 828 99 11
E-mail: info@restauracjaakademia.pl
*Z uwagi na bardzo duże zainteresowanie zdecydowaliśmy o wprowadzeniu trzygodzinnych rezerwacji, aby udostępnić stolik kolejnym gościom. Dziękujemy za wyrozumiałość.
Na naszą Walentynkową kolację przyjmujemy przedpłaty w wysokości 100 zł (gotówką, kartą lub przelewem).
Będziemy zaszczyceni mogąc z Państwem spędzić ten wyjątkowy wieczór!
Zapraszamy do rezerwacji:
Rezerwacje przyjmujemy tylko e-mailem.
e-mail: info@restauracjaakademia.pl
*Gwarancją rezerwacji miejsca tego dnia jest wpłata 100 zł
*Poniżej znajdują się dane do przelewu oraz numer konta
*W tytule przelewu proszę podać imię i nazwisko z rezerwacji oraz ilość osób
*Potwierdzenie przelewu proszę wysłać na adres e-mail: e-mail: info@restauracjaakademia.pl
*Po dokonaniu płatności nie ma możliwości zwrotu środków na konto, kartę lub zwrotu w gotówce. Zwrot będzie dokonany w formie voucheru do wykorzystania w Restauracji Akademia.
Dane do przelewu:
Nazwa: Nostra Sp. z o.o.
Adres: Ul. Różana 2 lok. 61 , 02-548 Warszawa
Numer rachunku IBAN: PL 25 1160 2202 0000 0002 2345 0427
Kod SWIFT banku: BIGBPLPW
MENU NA KOLACJĘ WALENTYNKOWĄ W CENIE 250 zł
[row cols_nr=”2″][col size=”6″ class=”island”]
Przystawki
Kompozycja sałat ze smażonym kozim serem w panko z mango, granatem i pomarańczowym vinegrette
Vitello tonnato z cielęciny
Zupa
Krem z buraka
[/col]
[col size=”6″ class=”island”]
Dania główne
Jesiotr pieczony na warzywnym spaghetti z sosem szafranowo-rakowym
Noga kaczki confit z puree z batata i gruszką gotowaną w winie z sosem imbirowo-żurawinowym
Desery
Torcik czekoladowy
Ananas miodowy w karmelu na ciepło z lodami jogurtowymi
[/col][/row]
MENU NA KOLACJĘ WALENTYNKOWĄ W CENIE 300 zł
[row cols_nr=”2″][col size=”6″ class=”island”]
Przystawki
Przegrzebki z julienne warzywnym w emulsji maślanej
Carpaccio z wędzonej polędwicy z jelenia na musie truflowym
Zupa
Zupa z langustynek z szafranem
[/col]
[col size=”6″ class=”island”]
Dania główne
Halibut z czarnym ryżem i salsą pistacjową w sosie limonkowo-szafranowym
Pierś kaczki z sosem różanym z puree ze skorzonery i konfiturą z fig
Desery
Torcik czekoladowy
Ananas miodowy w karmelu na ciepło z lodami jogurtowymi
[/col][/row]