Zrazy wołowe w Restauracji Akademia już w ten weekend, 8-9 października.
Zapraszamy na na zrazy wołowe nadziewane borowikami!

Zrazy zawijane i buraczki dla towarzystwa – taki zestaw pojawiał się bardzo często w domach wielu polskich rodzin. Zrazy wołowe to bowiem wspaniały pomysł, na sycący obiad dla całej rodziny.

Przepis w wielu kuchniach pozostaje niezmienny od pokoleń: zbite tłuczkiem mięso posmarować musztardą, do środka zawinąć wędzony boczek albo słupek słoniny, kawałek ogórka i cebulę.

W Akademii proponujemy Wam zrazy wołowe nadziewane borowikami, w towarzystwie dyniowych klusek śląskich i zasmażanych buraczków. Zapraszamy na nie tylko w ten weekend (8-9.10) jako danie spoza karty.

Smakują idealnie – spróbujcie, a na pewno się nie zawiedziecie!

Zapraszamy do rezerwacji stolików:

[icon type=”rectangle” size=”medium” class=”icon-flip-horizontal” name=”e-mobile”] Telefon kontaktowy: +48 784 902 902

[icon type=”rectangle” size=”medium” class=”icon-flip-horizontal” name=”e-mail”] e-mail: info@restauracjaakademia.pl

Możesz również zarezerwować stolik korzystając z systemu rezerwacji The Fork