Okres Wielkanocy to doskonały moment na przerwę od pracy, wspólne wyjście ze współpracownikami, by odetchnąć od codzienności.

Poszukujesz miejsca na firmowe „jajeczko”?  Na spotkanie z partnerami biznesowymi w świątecznym stylu? A może chcesz jeszcze przed Wielkanocą umówić się z bliskimi przyjaciółmi lub rodziną?

W Akademii mamy przepis na to, aby każde z takich spotkań było udane: nasze pyszne jedzenie i wyjątkowa atmosfera.

Zapraszamy do zorganizowania świątecznego, firmowego spotkania w naszej restauracji.

FIRMOWE „JAJECZKO”

Tradycja organizowania spotkań firmowych w okresach świątecznych zakorzeniła się już u nas całkiem dobrze. Wiemy, że trudno jest przygotować takie wydarzenie w biurze. Wiemy też, że takie spotkania są potrzebne!

Restauracja Akademia jest wręcz stworzona do spędzenia miłych, również przedświątecznych chwil, w gronie współpracowników. Wspaniale udekorowana, oddająca ducha „zajączka” i przywołująca najlepsze wspomnienia.

Pomożemy w stworzeniu wielkanocnej atmosfery, zajmiemy się pełną obsługą, a przede wszystkim dostosujemy ofertę do Państwa indywidualnych preferencji.

Jesteśmy w stanie przygotować spotkanie dla 80 osób przy stołach lub 150 jeśli zdecydują się Państwo na tzw. „standing party”.

PRZEDŚWIĄTECZNE SPOTKANIE W GRONIE PRZYJACIÓŁ I BLISKICH

Przedświąteczne spotkanie w gronie najbliższych? Bardzo dobry pomysł! W Akademii poczujecie się jak w domu. Zadbamy o każdy szczegół, aby to spotkanie było nie tylko pyszne i świąteczne, ale i niezapomniane.

VOUCHER

To doskonały, najbardziej smakowity pomysł na prezent od zajączka. Mogą go Państwo podarować swoim pracownikom, klientom, ale i najbliższym. Dysponujemy voucherami o różnej wartości, już od 100 zł.

W sprawie organizacji przedświątecznego spotkania i poznania szczegółów
prosimy o kontakt pod adresem: event@restauracjaakademia.pl

MENU I

Przystawki na powitanie:

Bliny gryczane z wędzonym łososiem i kwaśną śmietaną

Tradycyjny tatar wołowy z piklami

Nóżki wieprzowe w galarecie z musem chrzanowym i piklami

Jajka faszerowane z musem chrzanowym

Sałatka jarzynowa

Zupa do wyboru:

Barszcz biały z jajkiem i białą kiełbasą

Rosół z wiejskiej kury i ekologicznej wołowiny z makaronem

Danie główne do wyboru:

Risotto z zielonym groszkiem i serem Bursztyn

Sandacz z sosem jajecznym, zielonymi warzywami i pieczonym ziemniakiem

Pieczeń cielęca z sosem chrzanowym, kopytkami i zasmażanymi buraczkami

Deser do wyboru:

Sernik Akademia

Mazurek kajmakowy

MENU II

Przystawki na powitanie:

Jajka faszerowane musem chrzanowym

Deska mięs pieczonych i pasztetów

Carpaccio wołowe na musie chrzanowym z kaparami

Bliny gryczane z wędzonym łososiem i kwaśną śmietaną

Sałata z kozim serem, awokado i owocami

Sałatka jarzynowa

Zupa do wyboru:

Barszcz biały z jajkiem i białą kiełbasą

Krem z białych warzyw z oliwa truflową

Danie główne do wyboru:

Kotlet jajeczny z sosem grzybowym, ziemniakami i sałatą masłową

Sum z puree ziemniaczanym, sosem grzybowym i szpinakiem

Noga kaczki confit z kopytkami, buraczkami karmelizowanymi i sosem różanym 

Deser do wyboru:

Sernik Akademia

Mazurek z kajmakiem