Okres Wielkanocy to doskonały moment na przerwę od pracy, wspólne wyjście ze współpracownikami, by odetchnąć od codzienności.
Poszukujesz miejsca na firmowe „jajeczko”? Na spotkanie z partnerami biznesowymi w świątecznym stylu? A może chcesz jeszcze przed Wielkanocą umówić się z bliskimi przyjaciółmi lub rodziną?
W Akademii mamy przepis na to, aby każde z takich spotkań było udane: nasze pyszne jedzenie i wyjątkowa atmosfera.
Zapraszamy do zorganizowania świątecznego, firmowego spotkania w naszej restauracji.
FIRMOWE „JAJECZKO”
Tradycja organizowania spotkań firmowych w okresach świątecznych zakorzeniła się już u nas całkiem dobrze. Wiemy, że trudno jest przygotować takie wydarzenie w biurze. Wiemy też, że takie spotkania są potrzebne!
Restauracja Akademia jest wręcz stworzona do spędzenia miłych, również przedświątecznych chwil, w gronie współpracowników. Wspaniale udekorowana, oddająca ducha „zajączka” i przywołująca najlepsze wspomnienia.
Pomożemy w stworzeniu wielkanocnej atmosfery, zajmiemy się pełną obsługą, a przede wszystkim dostosujemy ofertę do Państwa indywidualnych preferencji.
Jesteśmy w stanie przygotować spotkanie dla 80 osób przy stołach lub 150 jeśli zdecydują się Państwo na tzw. „standing party”.
PRZEDŚWIĄTECZNE SPOTKANIE W GRONIE PRZYJACIÓŁ I BLISKICH
Przedświąteczne spotkanie w gronie najbliższych? Bardzo dobry pomysł! W Akademii poczujecie się jak w domu. Zadbamy o każdy szczegół, aby to spotkanie było nie tylko pyszne i świąteczne, ale i niezapomniane.
VOUCHER
To doskonały, najbardziej smakowity pomysł na prezent od zajączka. Mogą go Państwo podarować swoim pracownikom, klientom, ale i najbliższym. Dysponujemy voucherami o różnej wartości, już od 100 zł.
W sprawie organizacji przedświątecznego spotkania i poznania szczegółów
prosimy o kontakt pod adresem: event@restauracjaakademia.pl
MENU I
Przystawki na powitanie:
Bliny gryczane z wędzonym łososiem i kwaśną śmietaną
Tradycyjny tatar wołowy z piklami
Nóżki wieprzowe w galarecie z musem chrzanowym i piklami
Jajka faszerowane z musem chrzanowym
Sałatka jarzynowa
Zupa do wyboru:
Barszcz biały z jajkiem i białą kiełbasą
Rosół z wiejskiej kury i ekologicznej wołowiny z makaronem
Danie główne do wyboru:
Risotto z zielonym groszkiem i serem Bursztyn
Sandacz z sosem jajecznym, zielonymi warzywami i pieczonym ziemniakiem
Pieczeń cielęca z sosem chrzanowym, kopytkami i zasmażanymi buraczkami
Deser do wyboru:
Sernik Akademia
Mazurek kajmakowy
MENU II
Przystawki na powitanie:
Jajka faszerowane musem chrzanowym
Deska mięs pieczonych i pasztetów
Carpaccio wołowe na musie chrzanowym z kaparami
Bliny gryczane z wędzonym łososiem i kwaśną śmietaną
Sałata z kozim serem, awokado i owocami
Sałatka jarzynowa
Zupa do wyboru:
Barszcz biały z jajkiem i białą kiełbasą
Krem z białych warzyw z oliwa truflową
Danie główne do wyboru:
Kotlet jajeczny z sosem grzybowym, ziemniakami i sałatą masłową
Sum z puree ziemniaczanym, sosem grzybowym i szpinakiem
Noga kaczki confit z kopytkami, buraczkami karmelizowanymi i sosem różanym
Deser do wyboru:
Sernik Akademia
Mazurek z kajmakiem