Kulinarny powrót do dawnych czasów – Rumsztyk wołowy. To danie, które zostało nieco zapomniane, ale mimo swojej prostoty jest przepysznym i zarazem wykwintnym daniem.
Rumsztyk to nie tylko dobry pomysł na obiad, ale i na wczesną kolację.
W ostatni weekend lipca zapraszamy do Akademii na rumsztyka wołowego z jajkiem sadzonym, pieczonym ziemniakiem oraz sałatką z ogórka małosolnego. To nasze weekendowe danie spoza karty. Mamy pewność, że danie to zachwyci wszystkich. Jest po prostu pyszne!
Zapraszamy do restauracji Akademia na rodzinny obiad. Wszyscy będą zachwyceni!
Zapraszamy do rezerwacji stolików. Pyszny weekendowy obiad czeka na Was w Akademii!
[icon type=”rectangle” size=”medium” class=”icon-flip-horizontal” name=”e-mobile”] Telefon kontaktowy: +48 784 902 902
[icon type=”rectangle” size=”medium” class=”icon-flip-horizontal” name=”e-mail”] e-mail: info@restauracjaakademia.pl
Możesz również zarezerwować stolik korzystając z systemu rezerwacji The Fork