Drodzy Goście!
Przygotowaliśmy dla Was wyjątkowe, jesienne menu pełne smaków inspirowanych darami lasu i sezonowymi produktami! Nasza kuchnia, jak zawsze, łączy tradycję z nowoczesnością, tworząc kompozycje, które zaskoczą Wasze podniebienia.
Nowa Paleta Smaków w Akademii:
Borowiki na maśle z natką pietruszki
Borowiki w śmietanie z natką pietruszki
Crème brûlée z foie gras i gęsich wątróbek z konfiturą z porzeczki
Szyjki rakowe w sosie śmietanowym z concasse pomidorowym
Consommé borowikowe z pierożkami z borowikami i śmietaną
Risotto grzybowe w serze dojrzewającym
Sum ze szpinakiem, puree ziemniaczanym i sosem grzybowym
Polędwica wołowa z ziemniaczanym gratin, szpinakiem i sosem grzybowym
Racuchy z jabłkami z lodami jogurtowymi
Zapraszamy do odkrycia naszej palety jesiennych smaków – idealnych na nadchodzące chłodniejsze wieczory!