13-14 maja zapraszamy do Restauracji Akademia na pieczonego i faszerowanego Kurczaka Baby z sałatą masłową i młodymi ziemniakami.

Kurczak Baby to mięso z młodych kurcząt. Zdrowy i smakowity drób. Mięso tych kurczaków jest wolne od szkodliwych substancji i antybiotyków. Ma charakterystyczny, delikatny smak i wysokie walory odżywcze.

W weekend 13-14.05 podamy go w Akademii pieczonego i faszerowanego z sałatą masłową i młodymi ziemniakami.

Wyjątkowa forma podania, najwyższa jakość i delikatny smak. Pokochacie go tak jak my- gwarantujemy!

Zapraszamy do rezerwacji stolików:

[icon type=”rectangle” size=”medium” class=”icon-flip-horizontal” name=”e-mobile”] Telefon kontaktowy: 784 902 902

[icon type=”rectangle” size=”medium” class=”icon-flip-horizontal” name=”e-mail”] e-mail: info@restauracjaakademia.pl

Możesz również zarezerwować stolik korzystając z systemu rezerwacji The Fork