W WEEKEND 18-19 MARCA ZAPRASZAMY NA FASOLKĘ PO BRETOŃSKU Z PAJDĄ ŻYTNIEGO CHLEBA NA ZAKWASIE


W WEEKEND 18-19 MARCA ZAPRASZAMY NA FASOLKĘ PO BRETOŃSKU Z PAJDĄ ŻYTNIEGO CHLEBA NA ZAKWASIE

Fasolka po bretońsku z pajdą żytniego chleba na zakwasie w Akademii już 18 i 19 marca 2023. Zapraszamy!

Podstawą dania jest gotowana fasola „piękny Jaś”, dobra wędzona kiełbasa i aromatyczny pomidorowy sos. U nas ich nie zabraknie! Zapraszamy na potrawę urzekającą swoim tradycyjnym smakiem, który przywodzi na myśl babciną kuchnię.

Zapraszamy do restauracji Akademia na rodzinny obiad. Wszyscy będą zachwyceni!
Do zobaczenia na Różanej 2!

Telefon kontaktowy: +48 784 902 902

e-mail: info@restauracjaakademia.pl

Możesz również zarezerwować stolik korzystając z systemu rezerwacji The Fork