20-21 maja zapraszamy do Restauracji Akademia na Cordon Bleu!
Tym razem zabierzemy Was w podróż do Szwajcarii. Bo to właśnie Szwajcarom zawdzięczamy… Cordon Bleu.
Ten szwajcarski kotlet bardzo szybko zyskał na popularności. Podawano go w różnych zakątkach świata. A w drugiej połowie XX wieku był ulubionym daniem amerykańskich elit biznesu.
W Akademii zaserwujemy go, jako danie spoza karty w dniach 20-21.05!
Jesteśmy przekonani, że schab w nowej, zaskakującej, serowej odsłonie zachwyci małych i tych starszych.
Najwyższej jakości mięso usmażone na złoty kolor, ulubione dodatki dają nam gwarancję przepysznego dania obiadowego dla całej rodziny.
Do zobaczenia i smacznego!
Zapraszamy do rezerwacji stolików:
[icon type=”rectangle” size=”medium” class=”icon-flip-horizontal” name=”e-mobile”] Telefon kontaktowy: 784 902 902
[icon type=”rectangle” size=”medium” class=”icon-flip-horizontal” name=”e-mail”] e-mail: info@restauracjaakademia.pl
Możesz również zarezerwować stolik korzystając z systemu rezerwacji The Fork