Babie Lato to nasza wrześniowa paleta smaków, dzięki której możemy pożegnać wspólnie lato i przywitać jesień, a także powrócić do znanych i sprawdzonych smaków.

Szef Kuchni Michał Zygmunt wraz ze swoim  zespołem przygotował specjalne menu tak, aby każda pozycja spełniała, a nawet przekraczała oczekiwania najbardziej wymagających Gości.

W menu znajdą się:

💛 Tatar z tuńczyka z salsą paprykową i kolendrą 59,-
💛 Crème brûlée z foie gras i gęsich wątróbek z konfiturą z dyni 58,-
💛 Szyjki rakowe w sosie pomidorowo śmietanowym z koperkiem 68,-

💛 Żurek z jakiem poche i białą kiełbasą 38,-

💛 Risotto grzybowe w serze dojrzewającym 69,-
💛 Sum ze szpinakiem, puree ziemniaczanym i sosem grzybowym 82,-
💛 Wieprzowy tomahawk z puree musztardowym i piklowaną czerwoną kapustą 92,-

💛 Karmelizowane brzoskwinie z labneh i kruszonką orzechową 31,-

Zapraszamy serdecznie!