💛 W weekend 7- 8.10 – zapraszamy do Akademii na danie weekendowe spoza karty – Gołąbki z kaszą pęczak, grzybami i sosem grzybowym! 

Dania z faszerowanych liści kapusty są znane w wielu krajach Europy. Jedzą je w Czechach, na Słowacji, Węgrzech, a także na Białorusi, w Rosji, Niemczech, Szwecji i Finlandii. To również  tradycyjne danie żydowskie. Na Bałkanach, w Turcji, Grecji, Armenii czy Gruzji faszeruje się przede wszystkim liście winorośli.

Nie da się ukryć, że Gołąbki to też jeden z ulubionych obiadów Polaków.

Dlatego z radością zapraszamy Was na danie weekendowe spoza karty – Gołąbki z kaszą pęczak, grzybami i sosem grzybowym. Podamy je dla Was 7-8.10 w restauracji Akademia!

Danie obłędnie pyszne!

Nie może zabraknąć Was na Różanej 2.

Zarezerwuj stolik już dziś! 

Pyszny weekendowy obiad czeka na Was w Akademii!

Zapraszamy do rezerwacji stolików. Pyszny weekendowy obiad czeka na Was w Akademii!

Telefon kontaktowy: +48 784 902 902

e-mail: info@restauracjaakademia.pl

Możesz również zarezerwować stolik korzystając z systemu rezerwacji The Fork