💛 W weekend 7- 8.10 – zapraszamy do Akademii na danie weekendowe spoza karty – Gołąbki z kaszą pęczak, grzybami i sosem grzybowym!
Dania z faszerowanych liści kapusty są znane w wielu krajach Europy. Jedzą je w Czechach, na Słowacji, Węgrzech, a także na Białorusi, w Rosji, Niemczech, Szwecji i Finlandii. To również tradycyjne danie żydowskie. Na Bałkanach, w Turcji, Grecji, Armenii czy Gruzji faszeruje się przede wszystkim liście winorośli.
Nie da się ukryć, że Gołąbki to też jeden z ulubionych obiadów Polaków.
Dlatego z radością zapraszamy Was na danie weekendowe spoza karty – Gołąbki z kaszą pęczak, grzybami i sosem grzybowym. Podamy je dla Was 7-8.10 w restauracji Akademia!
Danie obłędnie pyszne!
Nie może zabraknąć Was na Różanej 2.
Zarezerwuj stolik już dziś!
Pyszny weekendowy obiad czeka na Was w Akademii!
Zapraszamy do rezerwacji stolików. Pyszny weekendowy obiad czeka na Was w Akademii!
Telefon kontaktowy: +48 784 902 902
e-mail: info@restauracjaakademia.pl
Możesz również zarezerwować stolik korzystając z systemu rezerwacji The Fork