Kolacja sylwestrowa 2018
w Restauracji Akademia


Kolacja sylwestrowa 2018 <br>w Restauracji Akademia

Zapraszamy Państwa serdecznie do spędzenia niezapomnianej nocy sylwestrowej w Restauracji Akademia. W tym roku nie zabraknie tak wspaniałych dań jak zębacz nori w sosie teriyaki czy pierś kaczki kukurydzianej z pieczonymi kasztanami i sosem z pigwy. O Państwa komfort zadba nasza profesjonalna załoga na czele ze wspaniałym Szefem kuchni Krzysztofem Kowalskim. Zapewniamy elegancką atmosferę, wykwintne dania i fantazyjne koktajle.

Zapraszamy do rezerwacji stolików na godzinę 18.00* oraz 21.30. Koszt kolacji wynosi 250 zł za osobę plus 12,5% serwisu kelnerskiego, menu składa się z przystawki, zupy, dania głównego, deseru i kieliszka szampana. Na naszą Sylwestrową kolację przyjmujemy przedpłaty w wysokości 100% (gotówką, kartą lub przelewem).

* Z uwagi na bardzo duże zainteresowanie zdecydowaliśmy o wprowadzeniu trzygodzinnych rezerwacji, aby udostępnić stolik kolejnym gościom. Dziękujemy za wyrozumiałość.

Będziemy zaszczyceni mogąc z Państwem spędzić ten wyjątkowy wieczór!

Zapraszamy do rezerwacji:

Rezerwacje przyjmujemy tylko e-mailem.
e-mail: info@restauracjaakademia.pl

*Gwarancją rezerwacji miejsca tego dnia jest wpłata 250 zł od osoby
*Poniżej znajdują się dane do przelewu oraz numer konta
*W tytule przelewu proszę podać imię i nazwisko z rezerwacji oraz ilość osób
*Potwierdzenie przelewu proszę wysłać na adres e-mail: e-mail: info@restauracjaakademia.pl

*W przypadku rezygancji z rezerwacji, należy poinformować nas o tym fakcie, na adres e-mail info@restauracjaakademia.pl , przynajmniej 5 dni przed rozpoczęciem wydarzenia.

*Po dokonaniu płatności nie ma możliwości zwrotu środków na konto, kartę lub zwrotu w gotówce. Zwrot będzie dokonany w formie voucheru do wykorzystania w Restauracji Akademia.

Dane do przelewu:

Nazwa:  Nostra Sp. z o.o.
Adres:  Ul. Różana 2 lok. 61 , 02-548 Warszawa
Numer rachunku IBAN:  PL 25 1160 2202 0000 0002 2345 0427
Kod SWIFT banku:  BIGBPLPW

Sylwester w Warszawie - Restaurcja Akademia

Menu Sylwestrowe

Przystawki

Tatar z podwędzanej polędwicy jelenia z musem truflowym
Pasztet z mięsa króliczego i selera, z galaretką z miodu pitnego
Carpaccio z tuńczyka marynowanego w liściach kafiru i trawy cytrynowej, z sałatką z glonów i granata
Tatar z pomidorów
Duszone ślimaki w emulsji szampańskiej z warzywnym spaghetti

Zupy

Krem z buraków z pudrem z koziego sera
Bouillabaisse z ryb morskich

Dania główne

Risotto ze świeżymi truflami
Zębacz nori w sosie teriyaki z ziemniakiem aromatyzowanym sezamem
Halibut z makaronem sobą w sosie limonkowym
Pierś kaczki kukurydzianej z pieczonymi kasztanami i sosem z pigwy
Stek z sezonowanej polędwicy wołowej z przegrzebkami i gratin z rzepy i topinambura

Desery

Ptasie mleczko z musem czekoladowym
Millefeuille z malinami i sosem waniliowym
Torcik czekoladowy z pralinami