Zbliżający się Dzień Ojca to idealna okazja do świętowania. Jest to również najlepszy moment na to, aby restauracja Akademia podzieliła się z Państwem wynikiem swojego zeszłorocznego projektu. 

Polegał on na stworzeniu nalewki idealnej – mocnej i wyjątkowo męskiej. 
Takiej, która miała przegryzać się okrągły rok i zostać przygotowana przez ojca i syna… 
Po kilku dniach poszukiwań pojawił się ochotnik! 
Przemek – szef baru restauracji Akademia, wraz ze swoim ojcem – Tomaszem, stworzył przepis na cytrynówkę idealną, którą doglądali przez okrągły rok.
Jej smak poznamy dopiero 23 czerwca, czyli 366 dni od zalania pierwszego słoja. 
Jego oficjalne otwarcie odbędzie się przy okazji nadchodzącego Dnia Ojca w restauracji Akademia.

Nalewka przegryzała się przez 366 dni. Dzień Ojca jest jej rocznicą.

23 czerwca nalewka przelana zostanie do mniejszych butelek i wraz z recepturą wędrować będzie do wszystkich ojców, którzy w dzień swojego święta odwiedzą restaurację Akademia. Smak cytrynowej nalewki będzie dowodem na wspólną pracę ojca z synem. Czy była udana?

Nalewkę można zdegustować tuż po posiłku lub wziąć na wynos.
Dzięki załączonej recepturze z łatwością odtworzysz jej smak w zaciszu własnego domu.